Kantoorruimte

Werk je alleen of met meerdere mensen, wij kunnen je faciliteren met verschillende kantoor groottes. Een kantoor is te reserveren per uur, een dagdeel, dag, week of maand.

Soort/type werkplek

Kantoor 1 – 1 bureau met bureaustoel en 2 bezoekersstoelen, optioneel 1 HP All-in One Desktop
Kantoor 2 – 1 bureau met bureaustoel en een kleine vergadertafel met 4 bezoekersstoelen, optioneel 1 HP All-in One Desktop met extra presentatiescherm
Kantoor 3 – 2 bureaus met 2 bureaustoelen en 2 x 2 bezoekersstoelen, optioneel 2 HP All-in One Desktops
Kantoor 4 – 1 bureau met bureaustoel en een grote vergadertafel met 7 bezoekersstoelen, optioneel 1 HP All-in One Desktop en een 50 inch Smart TV

In de grote ruimte (ruimte 5) zijn zes individuele werkplekken beschikbaar.

Alle kantoorunits zijn voorzien van airconditioning en een eigen afgeschermd WIFI netwerk. Daarnaast bevinden zich in alle kantoorunits een of meerdere telefoons geschikt voor lokaal en internationaal telefoneren (telefoonkosten worden doorberekend).

Samenhangende diensten

High Speed Internet. Crown BCB is aangesloten op het glasvezel netwerk van Telbo NV. De kantoren zijn voorzien van een vaste high speed internetaansluiting.

Bovendien zijn in alle individuele kantoren en op de flex werkplekken beveiligd WiFi beschikbaar. Het gebruik van internet is in de huurprijs inbegrepen.

Samenhangende diensten tegen bijbetaling

Laptops

  • Laptop/HP All-in One computer met alle gebruikelijke Microsoft Office programma’s inclusief Skype

Printer

  • Scannen
  • Printen (zwart-wit én kleur)
  • Kopiëren

Internationaal Telefoneren

Presentatiemiddelen

  • Flipover
  • 50 ‘ Flatscreen Smart TV

Catering

Eventuele catering (koffie, thee, frisdrankjes, belegde broodjes) verzorgen wij graag. Hiervoor is een speciale prijslijst beschikbaar.

Door de centrale locatie van het pand, zijn verschillende horecabedrijven zoals Wattaburger en Illy’s coffeeshop op loopafstand.